Om oss

Från början var vi en mindre grupp anhöriga i Svedala som ideellt startade föreningen 2011-2012. Anledningen var att vi upplevde att det ofta saknades en möjlighet att få förståelse, gemenskap och stöttning i situationen som anhörig till någon med psykisk ohälsa. Efter hand har vi blivit allt fler och fler i vår gemenskap.

 

Vi träffas en söndag i månaden  klockan 14:00 - 16:00, med visst uppehåll på sommaren. Träffarna är på Linden, Lindgatan 3 i Svedala. Vi fikar och har oftast ett tema för samtal. Du kan prata eller lyssna, det bestämmer du själv. Kom gärna med i vår gemenskap eller på besök och testa, ingen föranmälan behövs, du är alltid välkommen! Vill du kontakta oss - se under fliken Kontakt - skriv till oss.

Föreningens program finns under fliken Program. Där kan du se vilka söndagar som är aktuella. Vi finns även med i Svedala kommuns föreningsregister. 

Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan Söderslätt och Svedala kommun. Vi deltar bland annat  i Regionens inflytanderåd, kommunens Referensrådet för tillgänglighetsfrågor samt har återkommande möten med kommunen. CaosCafé vill vara samhällsnyttiga och bollplank till kommunen i frågor som berör psykiatri och LSS.